Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

VÁLTOZÁSOK

 Több mint 10 évet töltöttünk a Yoga Bazaar Astorián lévő főhadiszállásán, és örömmel jelentjük,
hogy véglegesen kinőttük korábbi helyünket. 

Ezért kicsit átalakultunk, hogy szabadon növekedhessünk tovább, és még hatékonyabban szolgálhassuk ki kedves és hűséges vásárlóinkat, ezért van néhány változás a személyes átvétellel, személyes vásárlással kapcsolatban. Részletek kattintás után.

További információk >>

Magyarország legnagyobb jóga webáruháza

Üdvözlünk a Yoga Bazaar-ban, Magyarország legnagyobb jóga webshopjában!

Oldalunk 2013-ban jött létre azzal a céllal, hogy mindent egy helyen kínáljunk, amire csak egy jógagyakorlónak szüksége lehet. Nálunk a legkényelmesebb jógamatracoktól kezdve a legpraktikusabb jóga kellékekig mindent megtalálsz, sőt, még az életmódodhoz kapcsolódó kiegészítőket is, mint az illóolajok és táplálék-kiegészítők. Itt minden a jóga körül forog, mert hiszünk benne, hogy a jóga nem csak egy mozgásforma, hanem életérzés.

Mi, a Yoga Bazaar csapata, mind jógagyakorlók/-oktatók vagyunk, akik a jóga szeretetéből és a minőségi termékek iránti elkötelezettségből hoztuk létre ezt a webshopot. Tudjuk, mire van szükséged a gyakorláshoz, és azt is, hogy milyen jó érzés a legjobb minőségű jóga kellékekkel dolgozni.

Nézz körbe a webshopunkban - Garantáljuk, hogy itt csak a legjobbat találod, legyél kezdő vagy már haladó jógázó. Fedezd fel, hogy milyen változást hozhat az életedben egy minőségi jógamatrac vagy egy valóban praktikus jóga eszköz. Várunk szeretettel a legnagyobb magyar jóga webáruházban!

Akciós termékek

Több évben is előkelő helyezést kaptunk az Árukereső ORSZÁG BOLTJA versenyén,
ahol a vásárlók értékelése alapján díjazzák a webáruházakat.

Blog

A Sri Yantra misztikus ereje: a bőség és harmónia forrása
A Sri Yantra misztikus ereje: a bőség és harmónia forrása
A Sri Yantra ősi szimbóluma, mely több ezer éve szolgálja az emberek spirituális fejlődését, támogatja érzelmi és szellemi folyamataikat, segít a jólét, a szerencse, a gazdagság, és az egészség elérésében. Nem véletlen, hogy az "erődiagramok királyaként" is ismert e csodálatos mandala, melynek használata egyszerű, ám hatásai mélyrehatóak.
Brazil koncertélményt ajánlunk - Carioca Freitas
Brazil koncertélményt ajánlunk - Carioca Freitas
Carioca Freitas, nem csupán mesteri gitáros, hanem karizmatikus előadó is, aki különleges kapcsolatot teremt a közönséggel. A banda különböző stílusokat ötvöz, a tradicionális brazil zenétől kezdve a modern jazz és funk elemein át, egészen a szenvedélyes bossa nova és samba ritmusokig.