A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Acél Anna / Veres András Omkára - Egy elszakadt pilótanapló

Ár:
3.990 Ft
Törzsvásárlói pontérték: 16
Cikkszám: 101330
Gyártó cikkszám: 9789631265019
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási díj akár: 990 Ft
Házhozszállítás várható dátuma: 2022. március 01.

Acél Anna televíziós újságíró interjúkötetet készített Omkárával „Egy elszakadt pilótanapló” címmel. A könyvben a sok izgalmas repülőtörténet mellett, részletesen megismerhetjük Omkára találkozását a Sivánanda rendszerrel New Yorkban, Dél-Indiában, Dél-Afrikában és a Himalájában.

A könyv színes képein életre kelnek a Himalája rejtett völgyei és kis eldugott ásramjai. Omkára megosztja Szvámí Sivánanda személyes tanítványaival történő találkozásainak élményét és saját belső vívódásait.

Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A könyv önzetlen szolgálatként készült és minden bevétele a jógaközpont új épületének megvalósulását, illetve a felnövekvő generációk egészségét szolgálja.

Mint Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró alábbi beharangozójában olvashatjátok, a könyv az év egyik slágerkönyvének ígérkezik.

"Az év egyik slágerkönyvének ígérkezik a Malév egykori kapitányának, Veres Andrásnak vallomása, Acél Anna tolmácsolásában. Végre kiderülnek az egykori légi összeütközés titkai, és az is, miként halt meg a fedélzeten az utas egy verekedést követően. Korábban nem ismert részleteket tudhatnak meg a New York-i járat kényszerleszállásáról, a cunamiról, és az államfők, miniszterelnökök utazásairól.

Egy híres pilóta titkai, aki túlélt mindent, a Himalája völgyében találkozott a bölcsekkel, s azóta jógaoktató lett. Tanúi lehetünk belső vívódásoknak és átalakulásoknak, a szembenézésnek az élet alapkérdéseivel. Igaz történet, valódi kalandokkal."
(Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró)

Szerző Acél Anna
ISBN 9789631265019

Akik ezt a terméket megvették

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(21)
5.900 Ft 5.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(5)
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
2.490 Ft

Keresés