x
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Gyerek jógamatracok a Manduka LiveON kollekcióban

A kicsik testi-lelki fejlődése érdekében egyre több szülő dönt úgy, hogy elviszi jógázni a gyermekét. Sajnos a gerincproblémák már 4-5 éves kortól elkezdődhetnek és egyre több a tartásproblémával, tanulás és koncentrációs nehézségekkel küzdő gyermek is. 

A jóga a mélyizmok erősítésével és lazításával javítja a helytelen testtartást, a lúdtalpat és az egyensúlyérzéket is. A gyerekjógán végzett harmonikus mozgások növelik a lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot, önbizalmat adnak, ami elengedhetetlen a megfelelő kapcsolatteremtéshez és kommunikációhoz. A jóga elősegíti a koncentrációt, így a tanulási problémák is megoldhatóvá válnak.

A saját jógaszőnyeg plusz inspirációt adhat a gyerekeknek az otthoni gyakorláshoz, állatfigurás mintáival még izgalmasabbá teszi a jógázást. Emellett ha együtt szeretnél jógázni gyermekeddel, biztos örülni fog, ha neki is saját matraca van :)

 

A Manduka LiveON Kids jógaszőnyeg gondoskodik arról, hogy a jóga gyakorlás a gyerekek számára is élvezhető, örömteli kikapcsolódássá váljon. Ez a kényelmes, tartós és könnyű matrac játékos állatfigurákkal és izgalmas színeivel biztos a gyerekek kedvence lesz.    

A Manduka LiveON Kids jógamatraccal egyszerre taníthatod gyermeked jógára és a környezetünk védelmére. A matrac 100%-ban újrahasznosítható, mérgező anyag és nehézfém mentes, ráadásul a PLUSfoam  anyagnak köszönhetően a gyártás során nem keletkezik ipari hulladék és az energia felhasználás is csökken.  
Nézd meg a Manduka LiveOn Kids kollekciót itt>> 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés