A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Húszezredik vásárló

A kerek szám nem mindig öröm,
de a Yoga Bazaarnál 20.000-dik vásárlónak lenni az  :)

Néha úgy tűnik, hogy nemrég örültünk a Yoga Bazaar első vásárlójának, így nekünk is hatalmas nagy dolog, hogy már a 20.000 rendelésnél tartunk. Nagy meghatottságunkban úgy döntöttünk, a húszezredik vásárlónkat, Boros Viktóriát stílusosan egy 20.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg.

Gratulálunk neki!

 

Készüljetek

Készüljetek rá, hogy a jövőben így random, de akár előre meghirdetve is ajándékozunk. Tehát egyrészt "sose tudhatod", másészt meg de :)

Kövessetek minket a facebook-on, és olvassátok a hírleveleket, hogy ne maradjatok le egyetlen csodálatos lehetőségről sem :)

 

Viki választásai

A 20.000 Ft értékű vásárlási utalványból Viki a következő termékeket választotta:

 

1. Szürke BODHI Lotus Pro jógaszőnyeg

A Bodhi Lotus Pro Mat jógaszőnyeg egyedülállóan puha és extra tapadást biztosító felszínnel rendelkezik. A felső és alsó rész különböző színű és a mintázatú. Kényelmes, 6 mm-es vastagsága miatt, a Lotus Pro nagyon alkalmas akár dinamikusabb gyakorlatokhoz is. Vki a szürke színűt választotta.

 

2. Szürke BODHI Canvas 2 jógatáska

Ez a rendkívül tartós anyagból készült 100% pamuttáska sokáig biztonságos lakhelyként szolgálhat jógaszőnyeged számára. Elég nagy ahhoz, hogy a max. 66 cm széles matracod beleférjen, sőt marad hely a gyakorlóruhádnak, törülköződnek is. Sőt az oldalsó nagy méretű zsebben elférnek a személyes tárgyaid is, legyen az pénztárca, igazolványok vagy jegyzetfüzet.

 

3. MANDUKA pálmarózsa illatú jógaszőnyeg tisztító- és regeneráló spray

Az unverzális Manduka tisztító spray frissen tartja a matracod az illatos illóolajoknak köszönhetően. Biológialag lebomló, foszfát és alkohol mentes, továbbá nem tartalmaz semmilyen olyan anyagot, ami károsíthatná a matracod. Az ecet felveszi a küzdelmet az oxidáció ellen és segít megőrizni a matrac színét.

 

Köszönjük

Köszönjük a bizalmatokat, vásárlásaitokat, visszajelzéseiteket! Mindig lendületet adtok, hogy folyamatosan újítsunk, bővítsük a palettát! Lassan már nem lesz olyan, amit ne találnátok meg nálunk :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés