Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Brazil koncertélményt ajánlunk - Carioca Freitas

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani egy közelgő különleges kulturális eseményt, amely mélyebb betekintést nyújt a brazil zenei kultúrába. Carioca Freitas, egy kivételes tehetségű brazil zenész, aki zenekarával a tradicionális brazil zene és a modern ritmusok különleges ötvözetét hozza el a közönségnek.

Freitas művészete hidat képez a különböző zenei stílusok és kultúrák között, ezzel is erősítve a brazil-magyar kulturális kapcsolatokat. Minden egyes fellépésük egy igazi ünnep a zene szerelmeseinek. Carioca Freitas, nem csupán mesteri gitáros, hanem karizmatikus előadó is, aki különleges kapcsolatot teremt a közönséggel. A banda különböző stílusokat ötvöz, a tradicionális brazil zenétől kezdve a modern jazz és funk elemein át, egészen a szenvedélyes bossa nova és samba ritmusokig.

Pillants bele az élménybe itt:

A CARIOCA FREITAS and His Band koncertje 2024. június 13-án, csütörtökön 19:00 órakor lesz a Muzikum Klub & Bisztróban (1088 Budapest, Múzeum utca 7.).

Ha felvillanyozódtál a fentieket látva, akkor ne hagyd ki a koncertet!

A koncert kiemelt támogatója és szakmai partnere a Vegan Garden.
A megvásárolt jegyek bemutatásával az étteremben 25% kedvezmény vehető igénybe a teljes szortimentre a nap bármely szakában.

Jegyvásárlás ezen a linken lehetséges

Namaste!

Tartalomhoz tartozó címkék: esemény