Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Családi Jógakártyák - Jógakaland

13.700 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám: 103256
Törzsvásárlói pontérték: 55
Nem értékelt
Várható házhozszállítás: 2024. szeptember 04.

Családi Jógakártyák  – Közös élmény, minőségi idő, különleges összetartó erő

A családi jógázás olyan minőségi időt jelent minden szerettünk számára, amit más mozgásformával nem lehet helyettesíteni. Egy – egy ilyen közös alkalom új kapcsolódási és kommunikációs irányokat nyit meg a családtagok között, valamint elmélyíti a már meglévőket. Segítségével a gyermekek mellett, a szülők is egymásra tudnak hangolódni, ami a legfontosabb alapja a harmonikus családi létnek, így megerősödik az az erő, ami összetartja ezt a különleges szövetséget! Mindemellett természetesen a testünk is formálódni fog, erősebbé és rugalmasabbá válik, csak úgy, mint a mentális állapotunk.

Leírás és Paraméterek

A családi jóga ebben segít:

– kapcsolódtok egymással
– jobban megismeritek egymást
– példát mutatsz gyermekednek
– felnőttként te is ismét gyermekké válhatsz
– inspirálódhatsz gyermeked nyitottságából
– oldja a szorongást, feszültséget
– javítja a tagok közötti kommunikációt
– azokkal tölthetsz minőségi időt, akiket a legjobban szeretsz

Hogyan használd a Családi Jógakártyákat?

Részletes és pontos leírást természetesen találsz a kártyadobozban elhelyezett füzetben, de ezt a kártyapaklit úgy alkottuk meg, hogy bármikor könnyen jógázhasson vele az egész Család!

Vegyétek elő, ha szórakozásra és könnyed testi átmozgatásra vágytok, ha szeretnétek feloldani valamilyen konfliktust, félelmet, vagy szorongásos állapotot, és akkor is, ha egyszerűen csak úgy érzitek, szükségetek van a családi összetartó erő megtapasztalására.

A kártyák használatát segítik az alábbi témakörök is, hiszen szerettünk volna konkrét, gyakorlati segítséget adni egy – egy helyzet, állapot, konfliktus kezelésére!

40 kártyalap – 6 tematika

Szeretet, Összetartozás
Móka, Szórakozás
Feszültség és Szorongásoldás
Érzelmek megismerése, kifejezése
Koncentráció és figyelemfejlesztés
Bátorítás, önbizalom növelés
 

Mindegyik témakörhöz alapvetően 10 db páros gyakorlat tartozik, vagyis 1 témakört 10 jógapózzal tudtok eljógázni! Azt javasoljuk, hogy először ismerkedjetek meg az összes gyakorlattal, egyesével. Próbáljátok ki őket, nézzétek meg kinek melyik a kedvence, ki mennyire tudja elsajátítani az egyes ászanákat, mi okoz könnyebbséget és nehézséget.

A gyakorlatoknak van egy ajánlott sorrendje, amit minden adott témakör bemutató kártyáján láthattok. Egy-egy témakört tehát először eljógázhattok szép lassan, sorban, gyakorlatról gyakorlatra, aztán amikor már ismeritek az ászanákat, akkor folyamatában is, egymáshoz kapcsolva. Így tud kialakulni majd egy – egy jógagyakorlatsor, amit bármikor bevethettek, és elvégezhettek. Vagyis kaptok egy gondoskodó eszköztárat, amiből kiválaszthatjátok majd éppen az adott élethelyzetnek megfelelő kártyákat:)

Minden kártyán megtaláljátok hogyan kell elvégezni az adott feladatot, és hogy milyen hatást gyakorol rátok, sokszor könnyítéssel, fokozással, jó tanácsokkal együtt.

Videós segítség

Szerettünk volna segíteni nektek abban, hogy minél nagyobb biztonsággal tudjátok megtanulni az egyes gyakorlatokat, ezért mind a 40 kártyalaphoz tartozik videós segítség is, amit a kártyalapon látható QR kóddal tudtok előhívni! A videókban mindent részletesen bemutatunk, érdemes megnézni mindet, mert előfordulnak plusz jó tanácsok is az egyes ászanákhoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!