A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Meditáció Oktatóképzés Távoktatásban

Ár:
128.000 Ft
Cikkszám: 101304-meditationttp
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron (szállítás 2-3 m.nap)

Meditáció Oktatóképzés Távoktatásban - Hozzád igazítva - Személyesen és online

Ha érdekel a meditáció és az ind filozófia a gyakorlatban, ha már jóga oktató vagy, de szeretnél a finomabb technikákkal is mélyebb szövetséget kötni, vagy ha nem vagy és nem is szeretnél jógaoktató lenni, de a szellemi út számodra olyan hívogató, hogy szívesen oktatnál másokat is erre, akkor várunk szeretettel!

Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Meditáció Oktatóképzés Távoktatásban - Hozzád igazítva - Személyesen és online

A tiszta, élő szellemi tanítás nem zárkózik el a modern élet nyújtotta eszközöktől, csatornáktól, lehetőségektől annak érdekében, hogy a tudás minél szélesebb körben váljon elérhetővé a Világon. Csak a szűklátókörűség szab gátat annak, hol lelhetünk újabb lehetőségekre, hogy továbbadjuk, amit megtapasztaltunk. Mert ez a kötelességünk.

Távoktatási programunkba olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnének saját ritmusban tanulni, bármikor elkezdeni a tanulást olyan élő tananyaggal, mintha tényleg jelen lennének a foglalkozásokon.

Ha vidéken vagy külföldön élsz, akkor ideális lehet számodra ez a tanfolyam, de ha budapesti vagy, akkor is jó választás a távoktatási program, hiszen akkor hallgathatsz vagy nézhetsz meg egy előadást, amikor csak akarod és annyiszor, ahányszor csak kedved van. Sem helyhez, sem időhöz nem vagy kötve.

Kötetlenül a te időbeosztásodhoz igazodva.

Egyéni ritmusban személyes felhasználói fiókkal, saját tananyaggal.

A tanfolyamon videó felvételekkel, élő előadások hangfelvételeivel, írott anyagokkal és egy 5 napos szakmai héttel segítjük a tananyag elsajátítását.

Ha érdekel a meditáció és az ind filozófia a gyakorlatban, ha már jóga oktató vagy de szeretnél a finomabb technikákkal is mélyebb szövetséget kötni, vagy ha nem vagy és nem is szeretnél jógaoktató lenni, de a szellemi út számodra olyan hívogató, hogy szívesen oktatnál másokat is erre, akkor várunk szeretettel!

A tanfolyam célja a meditáció elméletének és gyakorlatának elsajátítása, a meditáció oktatási módjainak a megismerése és az ezzel kapcsolatos elméleti és tapasztalati háttér megszerzése. Célunk olyan gyakorlott meditáció tanárok képzése, akik saját területükön képesek a meditációs gyakorlatot alkalmazni, s ezáltal az elme használatának módjait átadni tanítványaiknak, munkatársaiknak, környezetüknek.

A tantárgyak a teljesség igénye nélkül:
- A meditáció előkészítésének módjai - testgyakorlatok, relaxációs technikák, légzőgyakorlatok
- A meditáció idegrendszeri alapjai
- A meditációs módszerek (légzésfigyeléses, mantra, yantra, trátaka, zen, csakra, himalájai trad.)
- A meditáció oktatástechnikái
- Pedagógia
- Pszichológia

Hospitálási lehetőség:

A tanfolyam ideje alatt ingyenes hospitálási lehetőség van a Purnam bármely állandó órarendi vagy tanfolyami meditáció óráján.

A tanfolyam egy gyakorlati és egy elméleti vizsgával zárul, amelyek sikeressége esetén a Purnam Jógaoktatói Akadémia kétnyelvű diplomáját állítjuk ki.

A tanfolyamot vezeti:

  

Bálint János - Yoga Alliance ERYT 500 vezető jóga oktató, meditáció oktató, tanárképző, mozgásterapeuta, 14 évig a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karának jóga tanára, a Purnam yoga és selfness központ alapítója és vezetője, 27 éves jóga és 14 éves jóga és meditáció oktatói tapasztalattal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Akik ezt a terméket megvették

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(5)
11.010 Ft

Neked ajánljuk

Keresés