A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Okenit és Vörös Onyx Mála - Bodhi

Ár:
11.900 Ft
Törzsvásárlói pontérték: 48
Cikkszám: 101378-okenit-redonyx
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Elérhetőség: Készleten
Szállítási díj akár: 990 Ft
Házhozszállítás várható dátuma: 2021. április 13.
A kristály az egyik legerősebb, legsokoldalúbban használható gyógyító hatású kő. Felerősíti az összes többi kő hatását és megnöveli az érzelmi energiát. Felerősít, fókuszál, raktároz és átalakít. Tökéletes fogadalmak megtételéhez és imádságokhoz.
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Okenit: A magasabb rendű énünkhöz kapcsolódik, és lehetővé teszi, hogy a tudat energiái a földi síkon is érvényesüljenek. Eltávolítja az akadályokat az utunkból, kitartást biztosít az életfeladatok teljesítéséhez. Az okenit minden szinten lehetővé teszi a mélyre ható karmikus gyógyulást. Használhatjuk az üzenetközvetítés előkészítésére. Tisztítja a csakrákat, valamint a fizikai és a finomtesteket, egyesíti az energiákat. Az okenit kettős hatású. Az igazság köve; egyrészt őszinteségre nevel minket és másokat is, másrészt megvéd azoktól a sérülésektől, amelyeket a mások által kimondott igazság okozhat. Segít szeretettel fogadni mások szóbeli gúnyolódásait; és megmutatja, ha azokban van megszívlelendő igazság. Az okenit lehetővé teszi, hogy teljes mértékben elfogadni tudjuk önmagunkat. Elősegíti a gondolkodásmódunk megváltoztatását. Megszabadít a régi mintáktól, újakat hoz, helyénvalóbb meggyőződéseket. Hasznos bárkinek, aki túlzottan szemérmeskedő; főleg akkor, ha ez az előző életében tett önmegtartóztatási esküvel függ össze. Az okenit fokozza a vér és a tej áramlását, jó jó szolgálatot tesz a szoptatós anyáknak, valamint serkenti a felsőtestben a keringést. Csökkenti a lázat, és csillapítja az idegi rendellenességeket. Elixírként jótékonyan hat a bőrkiütésekre.

Vörös ónix: az ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiákat, és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi a magasabb rendű útmutatást; olyan a hatása, mintha a teljességgel állnánk kapcsolatban. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Segíti az inkarnációra szóló leckék megtanulását; magabiztosságot ad, és a környezetünkben történtek nem keltenek bennünk szorongást. Ugyancsak alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására is. Az ónix felismeri és egyesíti a bennünk lévő kettősséget. A könnyelműségre hajlamos embereket stabilabb életszemléletre ösztönzi, és általánosságban önuralmat biztosít. Az ónix mentális erősítő, amely csillapítja a nyomasztó félelmeket és aggodalmakat. Felruház bennünket azzal a felbecsülhetetlen képességgel, hogy bölcs döntéseket tudjunk hozni. Az ónix segít magunkba szívni az Univerzumból azokat az energiákat, amelyek szükségesek a gyógyuláshoz vagy bármi más célra. A testen belül egyensúlyban tartja a jin és jang energiákat. Jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.

Szemek száma  108

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: anyák napja

Keresés