Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Szuper Hetes (Super7) mála, az ébredés hatalmas erőtere - Karma

15.900 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám: 103167-super7-108
Törzsvásárlói pontérték: 64
Nem értékelt
Várható házhozszállítás: 2024. augusztus 06.

108 szemes mala. A "Szuper 7" hét különböző ásványi természetben előforduló csodálatos együttese. Hét zárványból álló kvarc, amely így szinergikusan jóval nagyobb gyógyítási frekvenciát eredményez, mint az összetevők önmagukban. Hegyikristály, Kvarc, Ametiszt, Füstkvarc, Rutil, Cacoxenit, Geothit és Lepidocrocit.

Leírás és Paraméterek

A Szuper 7-es csak Brazíliában található, ott is csak egyetlenegy bánya mélyén találták meg. A kisebb darabokat finoman polírozzák, hogy feltárja a benne foglalt ásványok valódi és sokszínű  megjelenését. Ennek a kristálynak a megértése érdekében először az egyes ásványok hatását, jelentését nézzük meg külön.

Az ametiszt kellemes áttetsző lila színét mindenki felismeri benne. Az ametiszt a józanság és az intuíció köve, az átalakulás kristálya, elősegíti a szellemi növekedést és kapcsolatot a magasabb tudatállapotokkal.

A füstkvarc a Föld mélyén természetes besugárzással jön létre, melynek köszönhetően a kristály "füstös" barna színű, a könnyűtől a legmélyebb fekete-barnáig terjed. A füstkvarc véd a szerencsétlenségtől, a fájdalomtól és a belső energiák megtisztítója.

A rutil egy titán-oxid-ásvány, a “bársonyos vasérc” amely gyakran megtalálható a kvarc közelében, erős vezető és energia erősítő. A rutil megnyitja a tudat útját a létezés többdimenziós állapotába, ezáltal extra tudatosságot hoz, természetes, tisztán látó, tisztán érző képességekkel.

A cacoxenit apró, sárgásbarna ásvány, mely a kristály frekvenciáját egy magasabb szintű rezonancia szintre emeli, felgyorsítva a kristály energetikai "célját". A Cacoxenitet "ébresztőnek" nevezik, mert az embereknek felkínálja a határtalan intelligencia lehetőségét amely összeköti az egész teremtést. Általa felismerjük a “minden mindennel összefügg” lényegiségét.  Az ébredő állapotban látjuk, hogy problémák már nincsenek, csak választás a jó megoldások között - békét és a harmóniát  ad a Föld részére.

A goethit egy vas-hidroxid ásvány, mely a Földön szinte bárhol előfordul. A Föld evolúciós történetének sablonját tartalmazza, az őskezdettől, a különböző csillagrendszerektől kezdve a jelenlegi életünkön át a lehetséges jövőbeli valóságig ível ez az út. A régi tudattalan hiedelmeket újfajta rezgésekké alakítja át tudatosan felébresztett vágyakkal / ajándékokkal / magasabb rendeltetéssel.

A lepidocrocit másodlagos ásványként jön létre Goethite-el, és vörösesbarna színárnyalatot ad a kvarcnak. A Lepidocrocit összehangolja a testi energiákat, amelyek megkönnyítik az anygtalan tudat létezését a fizikai megvalósulásban.

Végül a hegyikristály, a tiszta kvarc adja a Szuper 7-es alapját.  A tiszta kvarc a fő kristály, amely magában foglalja fizikai síkon ezeket a csodás zárványokat lelki síkon pedig a legfőbb mesteri célokat és spirituális energiákat  egyesíti a Földön.

Az utóbbi időben egyre elterjedtebbekké válnak a nem valódi, úgynevezett utánzat malák. Ezek a malák külsőre egy átlagember számára megkülönböztethetetlenek a valódiaktól. Tetszetősek, számolásra alkalmasak, de nem azt az energiát közvetítik, mint az igazi kőből/fából készült malák és az áruk körülbelül a fele a valódiakhoz képest. A fentiek miatt úgy döntöttünk, hogy egy független, külső, drágakő szakértőt kérünk fel kő maláink minősítésére. Kovács József okleveles drágakő szakértő (Reg. PTB 011454) minden darab általunk forgalmazott malát megvizsgál és megfelelőség esetén minden egyes malához egyedi igazolást ad, igazolva, hogy a mala valódi kőből készült. Az igazolás roncsolás nélkül nem távolítható el a malától. 100%-os biztonság a vásárlóink számára, hogy valódi kőből készült malát vásárolnak!

Máláink egy tibeti buddhista kolostor Rinpochéjétől, külön áldást kapnak a felhasználók javára. Ilyenkor felerősítik azok segítő hatását a lények számára. Az áldás az rövidebb ideig tart, mint egy hagyományos felszentelés és nem annyira a szertartás a lényege mintsem az azonnali átadása a hagyományvonal támogató erejének.

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette. Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kövek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!