Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

B. K. S. Iyengar - A jóga-szútrák szíve

4.500 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Már csak néhány darab van raktáron
Cikkszám: 101089
Törzsvásárlói pontérték: 19
1
Várható házhozszállítás: 2023. december 13.

E mű kezdő jógázók és tapasztalt oktatók számára egyaránt nélkülözhetetlen segédeszköz. Csodálatos bevezetést nyújt a jóga alapját képező spirituális bölcseletbe, s átfogó és hiteles vezérfonalként szolgál annak megértéséhez. 

Leírás és Paraméterek

A Jóga-szútrák szíve B. K. S Iyengar utolsó műve, melyben a jóga filozófiai magvát képező Patandzsali-féle Jóga-szútrákat bontja ki egy érett jógi bölcsességével és lényeglátásával. Ezek a tömör és bevilágító szútrák képezik az ősi jógabölcselet alapját, s Iyengar mindegyikhez a mai olvasó számára is közérthető kommentárt fűz. Magyarázataiban feltárja az ősi szöveg gyakorlati vonatkozásait, s bemutatja,hogyan alakítják át a jóga módszerei az ember elméjét, testét és szellemét. 

E mű kezdő jógázók és tapasztalt oktatók számára egyaránt nélkülözhetetlen segédeszköz. Csodálatos bevezetést nyújt a jóga alapját képező spirituális bölcseletbe, s átfogó és hiteles vezérfonalként szolgál annak megértéséhez. 

A 2014-ben elhunyt B. K. S Iyengar a modern kor legnagyobb tiszteletnek örvendő jógamestere, aki már életében legendává vált. Tanítása és gyakorlata óriási hatást fejtett ki évtizedeken keresztül - olyannyira, hogy sokak szemében ő az a személy, aki elhozta a jógát nyugatra.

Szerző B. K. S. Iyengar
Kiadás éve 2014
Oldalszám 312
ISBN 9789632482248

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2015. 02. 24.
Még nem olvastam végig a könyvet, így csak a szolgáltatást tudom értékelni: amit rendeltem, azt mindent rendben, és szuper gyorsan megkaptam! :-) Köszönöm.