Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Törzsvásárlói Program

Ha visszatérsz hozzánk, kedvezmények várnak Rád!

Ha törzsvásárlónk vagy az elkölthető forintokat jelent! A Yoga Bazaar-ban minden vásárlásod után automatikusan törzsvásárlói pontokat kapsz. Az így összegyűjtött pontjaidat 1 pont = 5 Ft-os áron tudod majd beváltani, vagyis a későbbi kosarad fizetendő értékét így tudod majd csökkenteni. A pontjaidat az adott vásárlás vételárának jóváírásától számított 180 naptári napon belül használhatod fel a következő vásárláskor.

Hogyan működik a törzsvásárlói program?

Törzsvásárlói pontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált vásárlóként van módod, tehát regisztrálnod kell a vásárláskor. A vásárlásodhoz kapcsolódó törzsvásárlói pontokat a rendelés leadásakor a kosárérték alapján számítjuk ki!* Ezek a pontok hozzáadódnak a számládhoz, mint törzsvásárlói pontokat, melyeket a személyes menüdben a "Törzsvásárlói pontjaim" almenüre kattintva tekinthetsz meg. Miután megérkezett a rendelésed teljes ellenértéke (jóváírás napja), az új vásárlásért kapott pontok is jóváírodnak a rendszerben. Új vásárláskor a rendelkezésedre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elköltheted. Ha az összegyűjtött törzsvásárlói pontokat szeretnéd megnézni, akkor azt a pénztár oldalon fogod látni. A törzsvásárlói pontokat a pénztárnál történő vásárláskor lehet beváltani.
*A kedvezmény összegébe a szállítási költség és az esetleges utánvét díja nem számít bele.

Hogyan gyűjthetem a törzsvásárlói pontjaimat?

A törzsvásárlói pontok gyűjtése teljes mértékben automatikus, ehhez csak egy dolgot kell tenned, minden vásárlás során be kell jelentkezned a webáruházunkba. 
Vásárlás során minden termék oldalán feltüntetjük, hogy ha az adott terméket megvásárolod, akkor ezért hány törzsvásárlói pontot kapsz. 

Hogyan válthatom be a törzsvásárlói pontjaimat?

Ha van a számládon törzsvásárlói pont, akkor vásárolhatsz vele a Yoga Bazaar Webáruházban. A törzsvásárlói pontokat vásárlás során a pénztárnál tudod jóváírni a rendelésed végösszegéből. Szállítási díjra a törzsvásárlói pont nem vonatkozik!

Az összegyűjtött pontokat 1 pont = 5 Ft-os áron tudod beváltani, tehát a rendelésed végösszegét ilyen mértékben tudod csökkenteni. Az összegyűjtött törzsvásárlói pontok a jóváírás napjától számított 180 napon belül használhatók fel a következő vásárláskor.

Amennyiben a törzsvásárlói pontokat a rendelkezésre álló 180 nap alatt nem használod fel, úgy a felhasználatlan pontok automatikusan törlődnek.

Jár-e pont a törzsvásárlói ponttal fizetett vásárlás után?

Igen, a vásárlás teljes összege után kapsz törzsvásárlói pontokat.

Tudok-e kupont és pontot egyszerre felhasználni?

A vásárlói kedvezmények igénybevétele során el kell döntened, hogy az adott vásárlás alkalmával pontot vagy kupont szeretnél kedvezményként igénybe venni. A pontok és kedvezmény kuponok egy vásárláson belül történő felhasználásra nincs mód.

Egyéb felhasználási feltételek!

  • Pontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
  • Minden vásárlás során újabb pontokat tudsz gyűjteni, melyek az adott vásárlás vételárának jóváírási napjától számított 180 naptári napon belül használhatók fel.
  • A pontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.
  • A szállítási költséget és az esetleges utánvét díjat nem számítjuk be pontalapként.