Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Rólunk

2013-ban azért indítottuk a Yoga Bazaar-t, mert aktív jógagyakorlóként és oktatóként is egyre növekvő igényt éreztünk a minőségi jógaeszközökre mind a jógagyakorlók, mind a jógaoktatók és a jógastúdiók részéről. Azóta is piacvezető webáruházként a legszélesebb termékpalettával, gyors kiszállítással, egyszerű rendelési folyamattal és segítőkész munkatársakkal elégítjük ki a jógázók szerteágazó igényeit. Budapest központjában lévő üzletünkben pontos, rugalmas és kedves munkatársaink segítenek a választásban.

Innovatív és precíz csapatunk napról napra azon dolgozik, hogy minden jógagyakorló megtalálja a számára legmegfelelőbb eszközöket, a jógaszőnyegtől, a jógatáskákon, a jógaruhákon át, a különféle jógás életmódhoz kapcsoló termékig, amelyek segítik a személyes fejlődésben őket. Minőségi termék választékunkkal egyre több embert inspirálunk a gyakorlásra. Olyan világ színvonalú márkákat forgalmazunk, mint pl. a MANDUKA, a BODHI YOGA, a YOGADESIGNLAB, a JADE YOGA, a DOTERRAés a hazai gyártású, csak természetes anyagok felhasználásával készülő saját márkánk, a BINDU YOGA is színesíti a termékpalettánkat.

 

MISSZIÓNK

Nekünk, a Yoga Bazaar-nál ezek a dolgok, amik számítanak:

A jóga számít

Nem csak a szavakkal játszadozunk, hogy több matracot adjunk el (hogyan is juthatott ez az eszedbe?! ;) mi előbb kezdtünk el jógázni, aztán alapítottuk meg a Yoga Bazaar-t és csaptunk fel matracokat, illetve a többi kiegészítőt árulni. A jógázást azóta se hagytuk abba, de most nem fogjuk elcitálni a Bhagavad Gitát, vagy felsorolni, hány tanfolyamon és oktatói képzésen vettünk részt. A csapatunk olyan elkötelezett jógásokból áll, akik a jógás közösség tagjai és maguk is megpróbálnak személyes példát mutatni. 

A vásárlóink szolgálata számít …

és igazából ez a lelke annak, amit csinálunk. Barátságos, közvetlen emberek vagyunk, ugyanakkor hatékonyak és profik. Ha bejössz hozzánk, elbeszélgetünk veled személyesen, meghallgatjuk a kívánságaidat, végigvezetünk a matracok, illetve más kiegészítők között, és segítünk jól választani. Felvesszük a telefont, ha hívsz bennünket. Gondoskodunk róla, hogy az online rendelésed időben és pontosan érkezzen.

A fair trade számít

A boldog vásárlók mellett úgy érezzük, nem lenne sem hiteles, sem tisztességes, ha a beszállítóinkat elhanyagolnánk. Csak olyan beszállítóktól rendelünk, akik a fair és etikus üzleti szabályok szerint járnak el. Mindig tájékozódunk arról, hogy a termékek, amiket árulunk, milyen körülmények között készülnek, hogy a beszállító cégek szennyezik-e a környezetet, hogy hogyan bánnak a dolgozókkal. Nálunk mindez számít. Rengeteg termékünk éppen ezért organikus, természet- és bőrbarát.

Számít, hogy visszaadjunk valamit

Megpróbálunk annyi társadalmi célt támogatni, amennyit csak lehetséges. Számunkra fontos a nyitott, befogadó társadalom, a békés együttélés és az erőszakmentesség. A nepáli földrengéskor közös meditációt és gyűjtést szerveztünk az áldozatok javára, illetve céges keretek közt és magánemberként is támogatjuk a Budapest Pride-ot a Nyitottak Vagyunk kezdeményezésen keresztül. Számít, hogy a bolygónk zöld (és sok esetben: kék) maradjon. Az online kereskedelem több szempontból is környezetbarátabb, mint egy hagyományos üzlet, ezzel is próbáljuk csökkenteni a környezeti terhelést.

Ezen kívül hétköznapjainkban is szem előtt tartjuk a környezet védelmét:

- szinte az összes általunk forgalmazott jógamatrac környezetbarát alapanyagból és technológiával készül;
- a szállítást minimalizáljuk, hogy minél rövidebben és gyorsabban jusson el hozzánk (és aztán hozzád) az áru;
- igyekszünk minél több csomagolóanyagot újrafelhasználni;
-
 szelektíven gyűjtjük a szemetet; 
- sosem dobunk ki egy darab papírt anélkül, hogy mindkét oldalát tele ne írtuk volna;
- napfényes irodában – igen, ez is egy jógastúdió – dolgozunk, nem égetjük a villanyt feleslegesen 

 

Várunk szeretettel üzletünkben és webáruházunkban!

Ábrahám Kata és Ócsai Zoltán

A Yoga Bazaar alapítói