A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Vásárlóink véleménye

"Kedves jógatàrsaim! A Yoga Bazaar-ban lebonyolított vásárlás flottul, gördülékenyen és biztonsàgosan lezajlott, a kolléganő figyelmes és előzékeny volt, az átadópontra történő kiszàllítàs nekem tetszett, mert ez volt ilyen módon az első. Csak ajànlani tudom. HARI OM"

Schneider Vilmos

"A bolt nagyszerű, sokmindent be lehet szerezni amire szüksége van egy gyakorló jóginak. Gyorsak és kedvesek. Minden nagyon korrekten zajlott." Orsi "Könnyen elérhető, nagyon kedves kapcsolattartó, az átlagostól eltérő mennyiséget is nagyon rövid idő alatt beszerezték és szállították. A rendelés állapotáról részletes tájékoztatást kaptunk folyamatosan."

Shakti Jógastúdió

"A rendelés egyszerű volt, a megrendelt terméket már a megrendeléstől számított néhány órán belül átvehettem személyesen. A kiszolgálás gyors volt, pontos, kedves."

O.E.

"Kiváló bolt. Kedvesek és udvariasak. A csomagolást és a szállítást is segítették avval, hogy ingyen adtak egy nagyméretű szatyrot is. Felajánlották a nehéz csomag miatt a futárszolgálatot is. Kulturált, szép hely a város központjában."

Zsuzsa

"A boltban segítőkészek és gyorsak voltak! Számomra tökéletes volt a vásárlás!" Ildi "Kedvesek és rugalmasak, személyesen helyben is vásárolhattam." Orsi "Gyors ügyintézés, segítőkészség, nagy választék, egyszerűen jó."

Juli

Keresés