A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

doTERRA

A doTERRA története

A 2008 tavaszán egy csoport egészségügyi és üzleti szakember, akik már személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az illóolajok életminőségjavító hatásairól, összegyűltek azzal a közös elhatározással, hogy a Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű (CPTG) illóolajokat megmutassák a világnak. Valami különlegeset akartak létrehozni, ami minden ember számára újdonság, kezdve azoktól, akik nem ismerik az illóolajokat azokig, akiket a terület a szakembereinek tart. Néhány meghatározó kérdést tettek fel maguknak 

„Mi lenne, ha felkínálnánk a világnak egy új és hatékony egészségmegőrző alternatívát?”

„Mi lenne, ha ezt az új típusú egészségmegőrző programot az illóolajok használatára alapozva tehetnénk meg?”

"Mi lenne, ha az olajoknak egy magasabb minőségét tudnánk előállítani, tesztelni és gyártani, amelyek tisztábbak és hatékonyabbak lennének, mint bármely más, a jelenlegi piacon elérhető olaj?”

"Mi lenne, ha mi a legprofesszionálisabb módon tudnánk kórházakkal, orvosokkal, terapeutákkal és tanácsadókkal társulni azért, hogy az illóolajok egészségre gyakorolt hatását a leghitelesebben ismertethessük meg a világgal?”

Arra a következtetésre jutottak, hogy hasonló szenvedéllyel és elképzeléssel rendelkező munkatársakkal, kemény munkával és elkötelezettséggel létre tudják hozni az illóolajok új generációját. Ezzel az elhatározással létrehoztak egy céget és dōTERRA-nak nevezték el, jelentése “A Föld ajándéka”. A dōTERRA első ajánlatát mely 25 önálló olajból és 10 olajkeverékből állt, 2008 április 25-én vezették be a piacra. A dōTERRA terápiás minőségű illóolajai már az első használattal kivívták az illóolajszakértők és lelkes felhasználók elismerését. Ők voltak azok, akik elsőként tapasztalták meg a dōTERRA olajok rendkívüli minőségét és ismerték fel azok kiemelkedő terápiás jelentőségét. A dōTERRA miközben hatalmas növekedést tapasztalt meg a kezdetektől fogva, folytatta az egészségmegőrző termékeinek és illóolaj kínálatának bővítését. 

A dōTERRA küldetése

ELKÖTELEZTÜK MAGUNKAT, HOGY MEGOSSZUK A VILÁGGAL A dōTERRA TERÁPIÁS MINŐSÉGŰ ILLÓOLAJOK ÉLET ÉS EGÉSZSÉGJAVÍTÓ HATÁSAIT, ENNEK ÉRDEKÉBEN:

  • Az illóolaj-termékeket az iparágban használt legmagasabb színvonalú minőség, tisztaság és biztonság jellemzi — CPTG® Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőség.
  • A termékeinket Független Terméktanácsadók terjesztik, akik otthonról dolgozva a dōTERRA termékeket helyi szinten közvetlen személyes kapcsolat útján, globálisan pedig személyre szabott webárú-házakon keresztül mutatják be, oktatják és értékesítik.
  • Továbbképzési lehetőségeket biztosítunk az illóolajok terápiás szintű felhasználási lehetőségéről azoknak, akik az öngondoskodó egészségmegőrzés alternatívája iránt érdeklődnek.
  • Kapcsolatot teremtünk a hagyományos és az alternatív egészségmegőrzés egészségügyi szakemberei között, hogy ösztönözzük a terápiás minőségű illóolajok további tanulmányozását és felhasználását a modern egészségügyi gyakorlatban.

 

 

 

 

A dōTERRA® CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű illóolajok tiszta, természetes, illatos vegyületek, melyeket a növényekből nagy gondossággal nyernek ki. Amennyire fontos, hogy távol tartsuk a szennyeződéseket az olajainktól, biztosítva az aktív vegyületek jelenlétét a megfelelő szinten, úgy szükség van arra is, hogy garantáljuk a biztonságot és a hatékonyságot. Sok olajról azt állítják, hogy terápiás minőségű és némelyek tiszták is, de kevesen vannak alávetve szigorú kémiai összetétel-vizsgálatoknak. A dōTERRA illóolajok kereszttesztelésen esnek át tömegspektrográfia és gázkromatográfia eljárással, hogy biztosítsák a kivonat tisztaságát és összetételének hatékonyságát minden egyes tételben. A dōTERRA szorosan együttműködik a vezető illóolaj-vegyészek és a termelők globális hálózatával, hogy kiválassza a megfelelő növényi fajokat, amelyeket ideális környezetben termesztenek, és a megfelelő időben gondosan betakarítanak. A növények aromás vegyületeit gyakorlott, nagy tapasztalattal rendelkező lepárlók nyerik ki és kémiai elemzés alá vetik, hogy biztosítsák a tisztaságot és a megfelelő összetételt. A dōTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű olajok jelentik a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású olajokat a világon.

Rendezés:

Keresés