Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

30 napos Pénzvisszafizetési Garancia

Vásárolj kockázat nélkül! 

Mindent megteszünk azért, hogy segítsük az választásod a termékeinkről feltöltött részletes információkkal és minőségi képekkel. Emellett szeretnénk biztosítani Számodra a teljesen kockázatmentes vásárlás élményét is. Vagyis, ha bármely okból mégsem vagy elégedett a nálunk vásárolt termékkel, lehetőséget biztosítunk a teljes pénzvisszatérítésre.

Milyen esetekben érvényes a 100% pénz-visszafizetési garancia?

Ha a termék kézhez vétele után 30 napon belül bármilyen okból meggondolod magad, mi visszatérítjük a fizetett összeg 100%-át.

Ki veheti igénybe a pénz-visszafizetési garanciát?

Minden regisztrált ügyfelünknek biztosítjuk a 100% pénz-visszafizetési garanciát!

Milyen termékekre érvényes a pénz-visszafizetési garancia?

Minden termékünk esetében igényelhetsz cserét vagy pénzvisszafizetést, kivéve a következő termékeket: neti csésze, nyelvkaparó, törülközők, szőnyegfrissítő spray, CD-k, DVD-k, könyvek, illetve fém-,üveg- és műanyag kulacsok. Figyelem! A termék teljes vételárát a nem használt, sértetlenül visszahozott áru - kozmetikai és táplálékkiegészítő termékek esetén bontatlan állapotú áru -  esetében tudjuk visszatéríteni. Kérjük, hogy az eredeti csomagolást is hozd magaddal. Amennyiben a visszahozott termék nem felel meg a fenti követelményeknek, fenntartjuk a jogot a visszavásárlás elutasítására, vagy arra, hogy az eredeti vételár egyoldalúan meghatározott százalékával csökkentett áron vegyük vissza a terméket.

Hogyan érvényesíthető a pénz-visszafizetési garancia?

A garancia érvényesítéséhez a csomag átvételétől számított 30 napon belül jelezd felénk a csere vagy a garancia igényét ide kattintva és kitöltve az űrlapot. A visszaigazolás után juttasd vissza nekünk a terméket az eredeti számlával együtt személyesen, futárral vagy postai úton (a visszaküldés költsége a vevőt illeti) és kérés szerint cseréljük a terméket, vagy a vásárlás során használt fizetési módon megtérítjük a termék vételárát.

További információkat a szavatosságról és a jótállási garanciáról itt olvashatsz.

Ha visszaküldenéd a csomagodat, ide kattints:

REKLAMÁCIÓ