A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Blog

2019. 07. 10. 15:16:11
4 ok, amiért az utazás elmélyíti a jógagyakorlásod

Mindannyian szemtanúi vagyunk, hogy a jógások rengeteg, exotikus helyen készült, gyönyörű fotót posztolnak az  Instagram-jukra. Láttunk már tökéletes Natarajasana-t pirkadatkor a ködös hegy csúcsán, vagy fejenállást csodás panorámával a háttérben.

 

 

2019. 06. 28. 10:24:00
Mire jó a jógatörölköző?

Azt gondolnánk, hogy egy jó matrac kiválasztásával már meg is alapoztuk a tökéletes gyakorlásunkat. Bár a megfelelő matrac valóban fontos, nem árt figyelembe venni egyéb tényezőket, amikre csak egy jógatörölköző nyújthat megoldást. A BODHI, a MANDUKAYOGITOES és a YOGADESIGNLAB törölközők, ellentétben a hagyományos törölközőkkel, rendkívül jó nedvszívó képességgel bírnak és a matrac méretéhez igazították őket, emellett remek tapadást biztosítanak nem csak a kezeid alatt, de a matracodról sem mozdulnak el.  

2019. 06. 26. 18:06:01
TÖMJÉN ESSZENCIA - a mély meditációtól a rák gyógyításig... Az aromaterápia új fejezeteként tekinthetünk a doTERRA 100%-os, terápiás tisztaságú esszenciáira. Használatukkal természetes módon segíthetjük, gyógyíthatjuk magunkat és környezetünket. Külsőleg és belsőleg egyaránt biztonságosan alkalmazhatóak: belélegzéssel, diffúzorban, bőrre kenve vagy étellel-itallal vegyítve, illetve kapszulában fogyasztva. A gyógynövények erejét, természetes védekezőképességét maximálisan magukban hordozzák, magas rezgéseik fizikai, lelki, mentális és energetikai síkon is hatnak. Ételeink fűszerezésétől kezdve a szépségápoláson át a vegyszermentes tisztításra is kiválóan alkalmasak. (Az esszenciák belsőleg való használata, azaz a francia aromaterápia Magyarországon tilos, így az erre vonatkozó információk ismeretterjesztő jellegűek. Fontos továbbá, hogy a cikk tartalma kizárólag a doTERRA tiszta esszenciáira vonatkozik.)
2019. 06. 26. 11:24:28
Hogyan válaszd ki a Neked való jógatábort? Szerencsére ma már számtalan lehetőség van arra, hogy elcsendesülve, igazán elmélyíthesd a gyakorlásod egy jógatáborban. Fontos azonban, hogy jól válaszd meg a tábort, hogy a végén azt kapd, amire számítottál. Íme néhány gondolat, amit érdemes mérlegelned, mielőtt kiválasztod a jógatáborodat.
2019. 06. 16. 11:15:43
Nemzetközi jóganap - Mutassuk meg milyen sokan vagyunk! Egyesítsük erőinket a jógáért a Nemzetközi Jóga Nap hetében, és tegyük rá minél többen a profilképünkre az OM szimbólumot! Mutassuk meg mennyi jógás van Magyarországon! Így juttathatjuk el még több emberhez a jóga üzenetét.
2019. 04. 18. 16:05:13
Kell-e külön vitaminokat szednünk? Szükséges-e táplálékkiegészítőket szednünk, vagy esetleg elég, ha változatosan és egészségesen étkezünk? Okozhat-e problémát, ha túl sok vitamint viszünk be a szervezetünkbe? Egyáltalán milyen hatással vannak ránk és kinek melyiket érdemes szednie? Most végre választ kapsz kérdéseidre.
2019. 04. 18. 14:39:07
Az új medicina - dōTERRA®, avagy mire jók az esszenciák? A dōTERRA® esszenciái és illóolajai új fejezetet nyitottak az aromaterápia történetében. Minőségük révén ezek az olajok eddig nem ismert területeken is kimagasló eredményt nyújtanak. A piacon található termékek közül valódi, 100%-os tisztaságuk és a gyógynövények őshonos helyen történő termesztése és azonnali, helyben történő kinyerése okán emelkednek ki. Nagy (leggyakrabban 15 ml-es) kiszerelésben kaphatóak, így igen takarékosak, minőségüket több évig megőrzik.
2019. 04. 05. 14:13:26
Tavaszi méregtelenítés – csak akkor használ, ha jól csinálod Egyesek szerint az évi méregtelenítő kúrák haszontalanok, míg mások azt mondják, hogy a tudatos és egészséges életmód részei. A valóság természetesen, mint általában, a kettő között helyezkedik el: egy-két hét nem váltja meg a világot, ám igenis fontos hatással lesz a szervezetünkre.
2019. 03. 18. 16:52:41
Mire jó? Melissa - Az orvosi citromfű olaj

Bármennyire is rendben van az életünk nem lehet mentes a kihívásoktól és a nehézségektől. Mindig mindenkinek tartogat valamit az élet, amin (ki tudja miért) valamilyen oknál fogva keresztül kell menni, ami elkerülhetetlen, amire nincs más mód, mint odatenni magunkat és állni a sarat.

 

2019. 03. 04. 15:07:39
   A CITROM esszencia közelebbről Az aromaterápia új fejezeteként tekinthetünk a doTerra 100 %-os, terápiás tisztaságú esszenciáira. Segítségükkel természetes módon segíthetjük, gyógyíthatjuk magunkat és környezetünket. Külsőleg és belsőleg egyaránt biztonságosan alkalmazhatóak: belélegzéssel, diffúzorban, bőrre kenve vagy étellel-itallal vegyítve illetve kapszulában fogyasztva. A gyógynövények erejét, természetes védekezőképességét maximálisan magukban hordozzák, magas rezgéseik fizikai, lelki, mentális és energetikai síkon is hatnak. Ételeink fűszerezésétől kezdve a szépségápolás on át a vegyszermentes tisztításra is használhatjuk őket.

Keresés