A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Blog

2019. 03. 18. 16:52:41
Mire jó? Melissa - Az orvosi citromfű olaj

Bármennyire is rendben van az életünk nem lehet mentes a kihívásoktól és a nehézségektől. Mindig mindenkinek tartogat valamit az élet, amin (ki tudja miért) valamilyen oknál fogva keresztül kell menni, ami elkerülhetetlen, amire nincs más mód, mint odatenni magunkat és állni a sarat.

 

2019. 03. 04. 15:07:39
   A CITROM esszencia közelebbről Az aromaterápia új fejezeteként tekinthetünk a doTerra 100 %-os, terápiás tisztaságú esszenciáira. Segítségükkel természetes módon segíthetjük, gyógyíthatjuk magunkat és környezetünket. Külsőleg és belsőleg egyaránt biztonságosan alkalmazhatóak: belélegzéssel, diffúzorban, bőrre kenve vagy étellel-itallal vegyítve illetve kapszulában fogyasztva. A gyógynövények erejét, természetes védekezőképességét maximálisan magukban hordozzák, magas rezgéseik fizikai, lelki, mentális és energetikai síkon is hatnak. Ételeink fűszerezésétől kezdve a szépségápolás on át a vegyszermentes tisztításra is használhatjuk őket.
2018. 12. 21. 19:44:34
Immunerősítő jógaszekvencia A hidegebb időkben nem sokakat kerül el a nátha vagy az influenza. Az immunrendszerünk ilyenkor komoly igénybevételnek van kitéve. Előzd meg, hogy kialakuljon a komolyabb betegség, de ha már érzed, hogy gyengébb vagy, inkább maradj otthon, az erőteljes gyakorlás nem tesz jót már ebben a fázisban. Ilyenkorra azt ajánljuk, hogy inkább restorative (helyreállító) gyakorlást végezz otthon. Az alábbi gyakorlatsor B.K.S Iyengar: Jóga - A holisztikus egészséghez vezető út c. könyvében lévő speciális szekvencia az immunrendszer erősítéséhez.
2017. 11. 23. 13:08:44
Húszezredik vásárló

A kerek szám nem mindig öröm, de a Yoga Bazaarnál 20.000-dik vásárlónak lenni az  :) Néha úgy tűnik, hogy nemrég örültünk a Yoga Bazaar első vásárlójának, így nekünk is hatalmas nagy dolog, hogy már a 20.000 rendelésnél tartunk. Nagy meghatottságunkban úgy döntöttünk, a húszezredik vásárlónkat, Boros Viktóriát stílusosan egy 20.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg.

2017. 08. 10. 18:05:40
A szülőség jógája

Anyaként nagyon fontos a meditáció és a jóga gyakorlás. Ha szeretnénk nyugodt, békés otthont teremteni, és békés, együtt érző kisembereket nevelni, a munka először belül kezdődik. A gondolat, hogy „először meg kell töltened a saját poharadat ahhoz, hogy adni tudj”, nem egy földtől elszakadt elképzelés. Ha nem priorizáljuk úgy az időnket, hogy fel tudjuk tölteni magunkat, nem marad semmi, amiből adni tudnánk, és a család észre fogja venni a különbséget. A gyerekeknek is hatalmas szolgálatot teszel azzal, hogy látnak gyakorolni, hiszen életük természetes részévé válik az önmagukkal való törődés.

2017. 08. 10. 11:19:22
Hogyan használd a jógablokkokat?

A jóga blokkok alapfelszereltségnek számítanak a jógában, segítenek megtalálni az egyensúlyt, új pózokat felfedezni és kényelmesebbé tenni a gyakorlásod. Megmutatjuk, hogy használhatják a jógablokkokat kezdők és tapasztalt jógik egyaránt.

2017. 08. 04. 13:44:07

A jógának nem csak relaxáló és lélekemelő hatása van, hanem kemény fizikai kihívások elé is állíthat. Fokozatosan felépítheted az erőnlétet, amit például egy impresszív Varjú póz (Kakasana) vagy Táncos póz (Natarajasana) vagy akár Skorpió póz (Vrischikasana) igényel.

Olvass tovább>>
2017. 08. 03. 18:51:57

Íme 7 ok, amiért még idén érdemes elkezdened jógázni, vagy többet jógázni, mint eddig.

Olvass tovább>>

2017. 08. 01. 10:32:10

Szeretjük guruk és megvilágosodott tanítók írásait, tanácsait olvasni, hallgatni az előadásaikat, vagy akár elvonulásokra, közös gyakorlásokra csatlakozni hozzájuk. Sokszor azonban az a leginspirálóbb, amikor teljesen hétköznapi emberek (pont olyanok, mint mi), akik hétköznapi problémákkal, enyhébb vagy súlyosabb betegségekkel küzdenek, vagy csak végeláthatatlan monológokkal szórakoztatja őket az elméjük, megosztják az élményeiket arról, hogy transzformálta át őket a jóga. Nem egyik napról a másikra, befektetett energia nélkül, hanem évek alatt, napról napra picit fejlődve a gyakorlással. Két ilyen sztorit osztunk most meg veletek.

Olvass tovább>>

2017. 07. 28. 15:52:23

A több órás íróasztalnál való üldögélést nyújtással vagy sétával megszakítani elméletben nagyon jól hangzik, de gyakorlatban elég ritkán történik meg.  Segítünk egy 3 perces jógagyakorlattal, amihez még az asztalodat sem kell elhagynod. Ez a jóga gyakorlatsor a DARABEE-től mindössze 6 póz kitartását javasolja 30 másodpercig.  

Olvass tovább>>

Keresés