A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Equa

Az EQUA elnevezés két szóból ered: eco és aqua. A két szó összefonódásából megkapjuk az EQUA nevet, amely tökéletesen tükrözi a cég filozófiáját: a környezettudatosság hangsúlyozását, az emberek szemének felnyitását az aktív, környezettel harmóniában való életmódot. 

Az EQUA kulacsok minőségi EASTMAN TRITANBÓL készülnek – ez egy biológialig lebomló, egészségre ártalmatlan anyag.

A termék nem tartalmazza az ártalmas BPA (biszfenol A) vegyületet – Biszfenol A (rövidebb nevén BPA) egy veszélyes kémiai anyag, mely a hagyományos palackokban és kulacsokban megtalálható. A BPA vegyület reakcióba léphet a benne tárolt folyadékkal, így könnyedén okozhat hormonális zavarokat, különböző allergiát. Legsúlyosabb esetben akár prosztata- és emlőrák kialakulásához is vezethet.

Az EQUA csapat nyereségének 10%-át minden évben környezettudatosságot hangsúlyozó zöld szervezeteknek adományozza az aktív, környezettel harmóniában való életmód hirdetésével. Az EQUA kulacs megvásárlásával rajtunk keresztül te is a zöld  mozgalmat támogatod Európa szerte a jobb és tisztább környezet megteremtésével.

A palackozott üvegek gyártása során kártékony, a természetre és az emberek egészségére ártalmas anyagok keletkeznek. Az EQUA egy alternatívát kínál. A csapvíz eloállítása ezzel szemben ilyen jellegű kibocsátásoktól mentes, így fogyasztása egy környezetbarát megoldást jelent.

 

Rendezés:

Keresés