Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Nisargadatta Maharaj - Én Az Vagyok

7.000 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám: 101080
Törzsvásárlói pontérték: 29
1
Várható házhozszállítás: 2024. január 11.

Ez a könyv, melyet sokan “modern spirituális klasszikusként” tisztelnek, a megjelenése óta olvasók újabb és újabb nemzedékére gyakorol rendkívüli hatást.

Leírás és Paraméterek

A benne foglalt kérdések időtlenül aktuálisak, Mahárádzs válaszai pedig tudatos létünk alapjaira világítanak rá. E válaszok az őszinte keresőhöz szólnak, aki rácsodálkozva önnön tudatosságára kutatja eszmélésének célját és okát.
Srí Niszargadatta Mahárádzs olyan tanító, aki semmiféle ideológiát vagy vallást nem hirdetett, hanem egyszerű, hétköznapi nyelven valódi természetükre ébresztette rá az őt felkeresőket. Életének és tanításainak alapelve az egyszerűség; a lét lényegét, amelyről beszél, ugyanolyan tisztán látja másokban, mint önmagában.

Az először angol és maráthi nyelven megjelent könyv 1973 óta számos új kiadást és fordítást ért meg világszerte. A magyar kiadó őszinte örömmel adja közre ezt a valóban nem hétköznapi művet.

„Miután valóságot tulajdonítottál a film képeinek, megszeretted a rajta lévő embereket, most pedig szenvedsz miattuk, és a megmentésükre törekszel. Csakhogy ez nem így van. Önmagaddal kell kezdened. Nincs más út.”
Srí Niszargadatta Mahárádzs

Szerző Nisargadatta Maharaj
ISBN 9789639841246

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2015. 02. 20.
Mindenkinek szívből ajánlom. Beszélgetések mester és tanítványa között. Sokunkat foglalkoztató kérdéseket taglal, melyet a mester a legtökéletesebb egyszerűséggel válaszol meg tanítványának. Köszönet a kiadónak, hogy lehetővé tette mindannyiunk számára, hogy végre a magyar fordítás is rendelkezésünkre áll.