Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Organic India

Az ORGANIC INDIA az 1990-es években alakult meg egy, a világ minden tájáról érkezett kis csoportból, akik Lucknowban, Észak-Indiában találkoztak össze. Ők azért utaztak oda, hogy találkozzanak H.W.L. Poonja, a szellemi vezetővel, akit "Papaji" néven ismerünk. Az igazság és az önmegvalósítás keretei között eljutottak Papajia egyszerű tanításaihoz is.

A Papaji inspirálása révén a ORGANIC INDIA későbbi alapítói együttesen olyan holisztikus vállalkozást hoztak létre, amelynek az volt a célja, hogy megváltoztassa északi India mezőgazdaságának arculatát. Víziójuk egyszerű volt: egy fenntartható üzleti modell létrehozása, amely támogatja az Indiában elszegényedett gazdálkodók ezreinek megélhetését képzés és oktatás révén és, amely lehetővé teszi az önellátás és a készségek átadását a jövő generációi számára.

Ez az elképzelés olyan mozgalomsá vált, amely szerves és biodinamikus gazdálkodási módszereket fejlesztett ki és művelt nap mint nap. Az alapító küldetése, hogy biztonságos és hatékony gyógynövényeket kínáljon a világnak. Az a természetközeli forradalom mögött meghúzó hajtóerő, amely az ORGANIC INDIA-val kezdődött és mára gyökeret vert Indiában.

Rendezés: