A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Partner Program

Partnerprogramunk tagjaként a weboldaladon keresztül hozzánk érkező vevők vásárlásai után a vásárlási érték 5%-át kifizetjük Számodra. A Te feladatod csak annyi, hogy az oldaladon vagy hírleveledben elhelyezz egy általunk adott egyedi linket vagy egy bannert, amin keresztül az érdeklődők eljuthatnak a Yoga Bazaar honlapjára. Sőt, amennyiben a Tőled érkező vevő később újra vásárol, azok után is minden esetben megkapod az 5% jutalékot.

 

Hogyan működik a Partner Program?

A Partner Programhoz való csatlakozás után adunk Neked egy linket, amit elhelyezhetsz a weboldaladon vagy kiküldhetsz e-mailben ügyfeleidnek/vendégeidnek. A honlapodon vagy hírleveledben elhelyezett linken keresztül érkező vevőink vásárlásai után a vásárlási érték 5%-át kifizetjük Neked.

A programban való részvételhez szükséges, hogy rendelkezz képes hirdetés (banner) elhelyezésére alkalmas weboldallal vagy hírlevél listával, ahol az általunk küldött link elhelyezése után a rendszerünk beazonosítja az ezen linken keresztül azaz Tőled érkező látogatót. A rendszer többszöri vásárlást is azonosít, így ha a Tőled érkező vevőnk több terméket is megvásárol, azok után minden esetben megkapod az 5% jutalékot.

 

Mit ajánlunk Neked?

  • Jutalékot: A tőled érkező vevőink után a vásárolt termék(ek) árának 5%-át jutalékként tartjuk nyilván, amelyet levásárolhatsz a webáruházunkban.

  • Nyomonkövethetőséget: A bannereiden keresztül érkező forgalmat és a jutalékodat mindig naprakészen és pontosan követheted a rendszerünkben, melyhez hozzáférést biztosítunk.

  • Egyszerű kezelést: A Te feladatod csupán annyi, hogy átirányítsd a potenciális ügyfeleket a Yoga Bazaar weboldalára az affiliate link segítségével, az összes többi feladat elvégzése és a vevők kiszolgálása a mi kötelezettségünk.

  • Minimális kockázatot:  A programban való részvétel teljesen ingyenes (nincs csatlakozási vagy havi díj), és részedről nem jár semmiféle kötelezettséggel. A Program egy jó lehetőség az együttműködésre, különösen, ha a weboldalaink látogatóinak érdeklődési köre átfedésben van.

  • Technikai segítséget: Elküldjük neked az affiliate linket és a bannerereket, amiket elhelyezhetsz a hírleveledben vagy a weboldaladon. Az affiliate link segítségével követi a rendszerünk a Rajtad keresztül érkező vevőket, és ez alapján számoljuk el a jutalékot.

 

Hogyan tudsz csatlakozni Partner Programunkhoz?

A programhoz való csatlakozáshoz nem kell mást tenned, mint elhelyezned a megfelelő bannereket weboldaladra. Ha bármikor segítségre van szükséged, írj nekünk (office@yogabazaar.eu) vagy hívj telefonon (06 30 686 3594).

 

A beállítás 5 egyszerű lépése:

  1. Regisztrálj weboldalunkon!

  2. A fiók oldalon, a Partner Program menüpontban megtalálsz minden szükséges információt a rendszerről, köztük a beillesztendő linket és a lehetséges bannereket.

  3. Válaszd ki a bannert vagy bannereket, amiket el szeretnél helyezni a honlapodon és illeszd be a hozzájuk tartozó kódot/kódokat a weboldaladra vagy a hírleveledbe.

 

Ezek után a rendszerünk azonosítani fogja a Tőled érkező vásárlókat. A fiókodban nyomon tudod követni, hogy hány vásárlás és milyen összegben érkezett rajtad keresztül, és ez alapján mennyi jutalékot fogsz kapni.

 

Keresés