A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

PatentDuo

A PatentDuo termékei a “slow fashion” sustainable (fenntartható) divat jegyében készültek. Minőségi alapanyagok, környezetbarát és etikus gyártás és jövőbemutató vállalati kultúra. Alapanyagaik kiválasztása tudatos és hosszas kísérletezés eredményei. A PatentDuo termékek több évig megőrzik minőségüket!

A slow fashion mozgalom egy újfajta megközelítést jelent a vásárlás, divat felé. A slow fashion mozgalom egyesíti magában a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot. A slow fashion egy döntés, hogy felelősséget vállalunk a környezetünk megóvásáért a divatban tett választásainkon keresztül. Az aktuális trendek követése helyett a slow fashion mozgalom követői számára a tartósság képvisel értéket, az egyedi stílus megtalálása. Ezzel együtt jár, hogy a ruhák talán kicsit drágábbak, de nem a nagy betűkkel írt, feltűnő márkanév miatt, hanem mert nem tömegtermelésben készülnek és minőségibb vagy újrahasznosított anyagokból. A PatentDuo termékek megvásárlásával a magyar munkaerőt támogatod!

Az egyedileg tervezett minták a PatentDuo, Orbán Ivett textil designer és a Mallorcán élő Somogyi Ágnes együttműködéseként születtek. A minták speciális bőrbarát, vizesbázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete.

PATENTDUO mintáival biztosan nem fogsz más kollekciókban találkozni!

Rendezés:

Keresés