A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Quokka

 

A Quokka nem csak egy cég - hanem inkább egy álom, ami azért jött létre a szomjúság csillapítása mellett, hogy a dolgok lehetnek mások, fenntarthatóbbak és stílusosabbak is. 

Ez az álom, amely egy madridi cég álmaként kezdődött, most a tiéd lehet. Álmodjunk együtt!

Anyag

A Quokkánál igazi szenvedéllyel a dizájn mellett, a funkcionalitást is szem előtt tarják. 

Egy olyan dinamikus környezetben, amelyben élünk, a hidratálási igények az aktivitástól és a napi időtől függően nagyon különböznek. A sokszínűséghez való alkalmazkodáshoz különféle anyagokat használnak (BPA mentes műanyag és rozsdamentes acél), hogy minden esetben a legjobb megoldást kínálják a vásárlóknak.
 

TRITAN

A Tritán nagy szilárdsággal és tartóssággal jár, kristálytiszta átlátszóságú és nagyon könnyű súlyú. Ezek a tulajdonságok jelentik azt, hogy a Tritan iránt egyre nagyobb igény van azok között, akik új palackot szeretnének vásárolni.
 

Rozsamentes acél

A tökéletes pont a tervezés és a minőség között a rozsdamentes acélban található: korrózióálló és kopásálló, könnyen tisztítható és az egyik legjobb hőszigetelő anyag, hosszabb ideig fenntartva a folyadék hőmérsékletét. Mindezt modern és kifinomult kialakítással!

 

LDPE

Ellenálló, könnyű és rugalmas. Tökéletes anyag a leggazdaságosabb és leginkább sportos palackokhoz, a dizájn és a funkcionalitás feláldozása nélkül.
 

 

                  

Rendezés:

Keresés