A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Menü

Szvámí Ráma - Meditáció

Ár:
4.490 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: Készleten (szállítás 1-2 m.nap)
Törzsvásárlói pontérték: 18
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Várható házhozszállítás: 2022. június 28.

Meditáció - Élet Elmélet Tapasztalat „Semmi más nem képes megadni azt, amit a meditáció.Önmagunkat ismerhetjük meg általa."

Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Szvámí Ráma Két világ polgárai vagyunk, a belső és a külső világé. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, meg kell értenünk, miként építhetünk hidat e két világ közé. A túlzó nézőpontok sem a világ számára, sem a magunk életében nem hasznosak. Az arany középút a legjobb, azaz, ha képesek vagyunk uralkodni gondolatainkon és érzéseinken, a beszédhez és a tettekhez vezető nagyhatalmú belső késztetéseinken. Dolgoznunk kell önmagunkon! A kívánatos cél, a testi-szellemi önuralom elérése nem jelenti azt, hogy felhagyunk az élet ismert és természetes dolgaival (pénzkereset, szerelem, hivatás stb.), de túlzásba sem eshetünk miattuk. Mivel az önuralom egyensúlyt jelent, eléréséhez a meditáció elméletét és gyakorlatát segítségül hívva, hangoljuk újra nyugtalan tudatunk sebesen száguldozó részeit! Így érjük el a bölcsességet, a derűt és a harmóniát! Szvámí Ráma a Himalája egyik legnagyobb mestere alapította a Himalája Intézetet. Indiában született, szülőföldjén és Európában tanult. A himalájai barlang-kolostorokban és Tibetben részesült beavató jellegű spirituális képzésben. Legismertebb munkája, az Élet a Himalája mestereivel feltárja az indiai mesterek egyedülálló bölcsességét, de vall saját tanítói sokoldalúságáról is, bizonyítja, hogy Szvámí Ráma személyében a Kelet szellemiségének élő megtestesülése tanít.

Szerző Szvámí Ráma
ISBN 9789638751423

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 10.
Az önvaló megismerésének, a sokrétű jóga megtapasztalásának útján járva ez az összefoglaló írás véleményem szerint nélkülözhetetlen mankó. Jól érthető, életszerű, előremutató. Öröm kézbevenni! :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 16.
Nagyon tetszik, mély témákról ír, érthető és könnyen befogadható nyelven, csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2014. 08. 26.
Ezt a könyvet 1 nap alatt olvastam el:) A YogaBazaar-tól vásárlom a könyvek nagy részét, mert óriási a választék.

Akik ezt a terméket megvették

Keresés