Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Szvámí Véda Bháratí - A kundaliníerő rejtelmei

3.500 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Készleten (szállítás 1-2 m.nap)
Cikkszám: 101009
Törzsvásárlói pontérték: 14
2
Várható házhozszállítás: 2024. július 22.

Ebben a kundaliníről szóló előadásfüzérében, Szvámi Véda egy titokzatos utazásra viszi az olvasót. Szavai, megvilágító erejű hasonlatai a tapasztalás belső ösvényein kívánnak továbbvezetni.

Leírás és Paraméterek

Mi ez a különös erő, hogyan és miért működik bennünk és körülöttünk? Milyen távlatokat nyit a belső megismerés útját járó utazó számára? Az egyszerű magyarázatoktól, a tanító történetektől és a testünket felépítő erőfolyamok leírásától kezdve egészen a naphattyú beavatásának misztériumáig bepillantást nyerünk a kundaliní izgalmas és szerteágazó té­makörébe.

Szavai nyomán felsejlenek a lényünk minden rétegét átszövő és minket a világ látható és láthatatlan részeivel összefűző kapcsolatok, útvonalak, továbbá mindezek bejárhatóságának és megértésének módjai. Ahová érkezhetünk, annak a belső tájnak a szépségéről az utolsó fejezetek szólnak, ahol felvillan előttünk egy világ, amely még ha most titokzatos is, minden kereső számára nyitva áll.

Szerző Szvámi Véda Bhárati
ISBN 9789639841185

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2020. 06. 06.
Szvámi Ráma csodálatos mester utódja, tanitvanya írta ezt a könyvet. Mindenkiben benne van az a lehetőség amiről a könyv szól.Minden ott van bennünk amire - e földi létben szükségünk van, nyisd ki lelked kapuját..
|
Igazolt vásárlás
2019. 05. 26.
Még régebben rendeltem meg ezt a könyvet. Szép írások vannak benne, de talán sokszor "túl költői" lehet annak, aki csak most ismerkedik a hindu/buddhista tanításokkal. Úgyhogy nem első könyvnek ajánlanám ebben a témában, de érdemes elolvasni. :)