Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Vezetett meditációk Gayatrival - Reggel&este CD

2.274 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Már csak néhány darab van raktáron
Cikkszám: 102649
Törzsvásárlói pontérték: 10
Nem értékelt
Várható házhozszállítás: 2024. július 22.

Vezetett meditációs gyakorlatokat, meditációs technikákat találsz ezen az albumon az OM | AUM-mal, Gájatri mantrával, 7-csakra Gájatrival, légzés-meditációkkal.  | Háttérzene: handpan és hangtálak.

A reggeli és esti Gájatri mantra meditáció ezen az albumon két kivételes gyakorlati önfejlesztő módszert ad át, ami könnyen beépíthető a mindennapokba, időben és tartalomban egyaránt.  

Már néhány hét meditációs gyakorlás után megtapasztalható, hogy jobban kezeled a napi stresszt, jobban tudsz koncenrtálni, és jobban kézben tudod tartani, hogy mit engedsz a környezetedből hatni magadra. (Bakos Judit Eszter E-RYT 500 jógatanár | Virinchi Shakti)

Leírás és Paraméterek

1. Gájatrí mantra meditáció reggel (33’51”)   A meditáció érzékelés fejlesztő gyakorlatsorral indul, majd egy légzésmeditáció (Kriya pranayam) következik, előkészítve a testet és elmét a 7-csakra gajatri meditációra, majd pedig a Gajatri meditációra.
2. Gájatrí mantra meditáció este (30’32”)  A ráhangolódásban elengedjük, kivezetjük a nap eseményeit  minden feszültségét, majd egy Om légzésmeditáció (Om kriya pranayam) következik, amit finoman átvezetünk a záró Gájatri meditációba.

Total Time: 64’23”

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!