Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Achát csukló mála, gumis, a belső tartás köve - Karma

3.100 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám: 103199-achatgumis-csuklo
Törzsvásárlói pontérték: 13
Nem értékelt
Várható házhozszállítás: 2024. augusztus 30.

Mala anyaga: Achát
Csakra: Szívcsakra, Torokcsakra
Mala méret kategória (kerület): 12-15 cm-es kategória - vékony vagy átlagos méretű női csukló
Csillagjegy: Halak, Ikrek, Nyilas, Rák
Milyen betegség esetén használható harmonizálásra: Bélpanaszok, Emésztési problémák, Láz, Pajzsmirigy, Visszérproblémák
Lelki hatások: Belső tartás, Bizonytalanság ellen, Egyensúly, Gyakorlati érzék, Kommunikáció javítása, Társas kapcsolatok javítása

Leírás és Paraméterek

Az utóbbi időben egyre elterjedtebbekké válnak a nem valódi, úgynevezett utánzat malák. Ezek a malák külsőre egy átlagember számára megkülönböztethetetlenek a valódiaktól. Tetszetősek, számolásra alkalmasak, de nem azt az energiát közvetítik, mint az igazi kőből/fából készült malák és az áruk körülbelül a fele a valódiakhoz képest. A fentiek miatt úgy döntöttünk, hogy egy független, külső, drágakő szakértőt kérünk fel kő maláink minősítésére. Kovács József okleveles drágakő szakértő (Reg. PTB 011454) minden darab általunk forgalmazott malát megvizsgál és megfelelőség esetén minden egyes malához egyedi igazolást ad, igazolva, hogy a mala valódi kőből készült. Az igazolás roncsolás nélkül nem távolítható el a malától. 100%-os biztonság a vásárlóink számára, hogy valódi kőből készült malát vásárolnak!

Máláink egy tibeti buddhista kolostor Rinpochéjétől, külön áldást kapnak a felhasználók javára. Ilyenkor felerősítik azok segítő hatását a lények számára. Az áldás az rövidebb ideig tart, mint egy hagyományos felszentelés és nem annyira a szertartás a lényege mintsem az azonnali átadása a hagyományvonal támogató erejének.

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette. Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kövek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!