Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Mindenmentes házi folyékony szappan recept

Mindenmentes házi folyékony szappan recept

Rengeteg kozmetikai termék tartalmaz mérgező összetevőket, amelyek felszívódnak a bőrön keresztül, ezért fontos odafigyelnünk, hogy mivel kenjük be magunkat. A házi készítésű Dr Bronner's folyékony szappanból biztos, hogy semmilyen gondot okozó kemikália nem fog felszívódni a bőrödön keresztül - mert egyáltalán nem tartalmaz ilyeneket. :)

 

Tovább>>

Ezt a méreganyag mentes házi folyékony szappant nagyon egyszerű elkészíteni. Mindössze egy habszappan adagoló flakonra, egy kis Dr Bronner's kasztíliai szappanra, a kedvenc esszenciális olajaidra és egy kis vízre lesz szükség. 

Bármilyen illóolajjal elkészítheted, most egy citrusos receptet mutatunk. Nyugodtan kísérletezz az illatokkal, végtelen a tárház. 

Rengeteg kozmetikai termék tartalmaz mérgező összetevőket, amelyek felszívódnak a bőrön keresztül, ezért fontos odafigyelnünk, hogy mivel kenjük be magunkat.

 

A DR BRONNER'S KASZTÍLIAI SZAPPAN ELŐNYEI 

A házi készítésű Dr Bronner's folyékony szappanból biztos, hogy semmilyen gondot okozó kemikália nem fog felszívódni a bőrödön keresztül - mert egyáltalán nem tartalmaz ilyeneket. :)

Nagyon gazdaságos megoldás elkészíteni a saját házi folyékony szappanodat, mert mindössze 2 kanál kasztíliai szappanra lesz hozzá szükséged. 

Még egy érv Dr Bronner's mellett, hogy a csomagolás is 100% újrahasznosított műanyagból készül, azaz nem termelsz újabb szemetet a termék megvásárlásával. 

A kulcs a sikerhez, hogy szerezz egy habszappan adagoló flakont. Használhatod akár egy másik korábban vásárolt folyékony szappan habosítós adagolóflakonját is. 

Ha megvan az adagoló és a Dr Bronner's kasztíliai szappan, akkor évekig tudsz belőle folyékony szappant készíteni, ráadásul a bolti verzió töredékéért. Nézzük is a receptet, nagyon egyszerű lesz. 

 

DR BRONNER’S HAND SOAP RECIPE

A FOLYÉKONY SZAPPAN ELKÉSZÍTÉSE

  1. Öntsd a vizet a flakonba - maradjon hely a többi összetevőnek is!

  2. Add hozzá a 2 kanál Dr Bronner's kasztíliai szappant

  3. Adj hozzá 5 cseppet mindegyik esszenciális olajból
  4. Tekerd rá a tetejét, rázd fel és kész is!