Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

PatentDuo

Patentduo jóga és futó ruhái a slow fashion jegyében készülnek. A SLOW FASHION egy világszintű törekvés, egyfajta sztrájk a fogyasztói társadalom pazarlása ellen. A fast fashion márkák törekvéseivel és a felhalmozás, a "mindenből legyen jó sok minden alkalomra" megközelítéssel szemben a slow fashion a gyökerekhez szeretne visszatérni: képviselői a kevés, de jó minőségű, jól variálható, újrahasznosítható, helyi tervezőktől, készítőktől származó darabokból összeállított ruhatárban gondolkodnak. Stílus, ami ránk jellemző, fenntartható, egyedi és etikus.

Számunkra fontos, hogy a hazai munkaerőt támogassuk, ezért az alapanyagot itthon nyomjuk, jógaruháinkat Magyarországi munkahelyeken szabjuk, varrjuk.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, kollekcióik tervezésekor különösen nagy gondot fordítunk az anyag kiválasztására, az ergonomikus tervezésre.

2 szegmensben találsz jóga ruhákat: TECHNIKAI és PAMUT anyagú darabjaink mindenki számára nyújtanak választási lehetőséget.

A Patentduo ruházat mintái EGYEDIEK, kizárólag a Patentduo ruhákon találkozhatsz ezekkel a mintákkal. A PATENTDUO mintái, Mallorcán élő Somogyi Ágnes mintatervezővel közös együttműködésben születnek, szezonálisan más és más mintáink akár a hétköznapi ruhatáradban is jól használhatóak.

A minták speciális bőrbarát, vizesbázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért érzékeny bőrűek, gyerekek számára is bátran ajánlott a Patentduo jóga ruhák viselete.

Rendezés: