Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Mantra Sadhana - CD

2.750 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Már csak néhány darab van raktáron
Cikkszám: 102648
Törzsvásárlói pontérték: 11
1
Várható házhozszállítás: 2024. június 25.
A mantra a gondolataink mederbe terelésének, érzéseink finomításának az egyik legelterjedtebb meditációs eszköze, a sadhana pedig azt jelenti önfejlesztő gyakorlat, egy magadra alakított önfejlesztő módszer.

Leírás és Paraméterek

A shadana célja, hogy kifejlesszük, megépítsük magunkban azt az embert, azt a lényt, akivé válni szeretnénk. Vagyis, a sadhana célja a saját fejlődésünk és többé válásunk személyiségben, szemléletben, egészségben, bármi előremutató dologban,ami fontos a számunkra. Ilyen önfejlesztő módszer és eszköztár a mantra sadhana gyakorlata is, amikor szattvikus (tudatosságunkat-, képességeinket támogató) mantrákat hallgatunk, gyakorlunk vagy meditálunk velük.

Ezekből az ősi szattvikus mantrákból készítettünk egy új összellítást erre az albumunkra, sőt, a záró mantraszettbe rátettük a saját meditációs sadhanánk mantráit is (6- 10 track).
Ahogyan mélyül a sadhanánk, a mantra sadhanánk úgy finomodik az érzékelésünk, erősödik a karizmánk, intuíciónk, és egyre több lesz az energiánk és az időnk azokra a dolgokra, amik igazán számítanak nekünk.
Sok szeretettel ajánlom ezt az albumot mindannyiunknak, akik szeretnénk fejlődni egy kiegyensúlyozott, tartalmas, áramló, és elégedett benső világban, eloldódva, távolodva a ragaszkodások finom szövevényes tudati hálójától. | Virinchi Shakti

A sadhanánk az életben való tudatos jelenlét gyakorlata. (Rabindranath Tagore)

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 01. 16.
Szeretem a mantra relaxációs , zen és reiki Cd-t hallgatni. Segít a napi problémák leküzdésében.