Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Mesélő jógakártyák játékdoboz - Jógakaland

15.890 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám: 102785
Törzsvásárlói pontérték: 64
Nem értékelt
Várható házhozszállítás: 2024. augusztus 05.

A jóga varázslatos világa

Ennek a csodapaklinak a segítségével pillanatok alatt elvarázsolhatod a gyerekeket Jógaország varázslatos világába! Egy olyan helyre, ahol a jógapózok gyakorlása közben játékosan tanulhatják meg, milyen érzés magabiztosnak, kitartónak, koncentráltnak és nyugodtnak lenni. Ahol a főszerepben az érzelmek megélése, a gyermek önmagával való ismerkedése és testi-lelki egészsége áll.

Leírás és Paraméterek

A játékdoboz tartalma: 

- 55 jógás kártyalap, 7 kategóriában/témakörben, a kártyalapok nem szokványos méretűek, 10X10 cm-ek
- 10 db matrica pozitív megerősítésekkel
- Kis füzet a játék használatáról, benne a jógás mintamesével
- " Így használd a kártyákat 5féleképpen " online jegyzet, amit egy kattintássak elérsz és le tudsz tölteni, link hozzá az előbb említett kis füzetben
- Dobj és jógázz játéklap dobókockával, aminek a segítségével teljesen máshogy tudtok játszani a kártyákkal, remek ötlet azokra a napokra, amikor nincs kedvetek/időtök kitalálni egy jógás mesét, mégis jógáznátok játékosan
- 1 db két oldalas mini poszter. Az egyik oldalán olyan jógapózok vannak, amik segítik az " Érzelmek felismerését és megélését, a másik oldalán pedig "  A növekedés központú gondolkodást támogató, pozitív megerősítéssel kapcsolatban láthatóak jógapózok a kártyákból. Ezt a posztert tegyétek ki olyan helyre, ahol a gyermek/gyerekek láthatják, így egy idő után, akár már napi rutinszerűen, saját maguk is elvégezhetik a feladatokat!

55 játékos jógapóz

A Mesélő jógakártyák 55 lapján jógapózokat és fejlesztő gyakorlatokat találtok, de mindegyiket olyan látványosan rajzoltuk meg, hogy azonnal megszólítsa a gyermek fantáziáját, így amint rápillant, már el is kezdi utánozni a kislány és kisfiú karaktereket!

A lapok egyik oldalán van az illusztráció, a másik oldalán a pontos leírás arról, hogyan tudjátok megcsinálni az adott feladatot, hogy milyen hatása van ( testi-lelki ), plusz, hogy milyen más karakter lehet még a jógás mesédben a póz.

Találjátok ki a saját jógás meséiteket!

Ezzel a különleges kártyapaklival az volt a célom, hogy egyszerűen találhassatok ki rövidebb vagy hosszabb jógás történeteket! Hogy miért? Mert ha az egyes pózokat mesébe szövitek, ahhoz még könnyebben tudnak kapcsolódni a gyerekek, hiszen imádják a meséket. Így játékosan tanulják meg az ászanákat, amiknek a pozitív testi-lelki hatásai beépülnek az életükbe!

Az 55 jógás kártyalapot 7 kategóriába soroltam be! Mindegyik kategória/témakör egy-egy olyan meseelem, amikkel végtelen számú történetet írhattok. Persze mindegyik lapon 1-1 jógapóz található.

-  10 db Természet kártya, 10 db Jármű kártya, 10 db Állat kártya, 10 db Érzelem kártya, 5 db Kalandkártya, 5 db Mágikus figura kártya, 5 db Jolly Joker kártya

Egyszerűen csak tegyétek ki magatok elé a lapokat, kezdjétek el megálmodni a saját jógás meséteket, majd tegyétek sorba a kártyákat a mese cselekményei szerint, végül pedig jógázzátok el, miközben elmesélitek!

Kaptok minta mesét is!

Hogy még könnyebb legyen a kezdés, kaptok egy jógás mintamesét is, amit már ezekkel a kártyákkal találtunk ki. Jógázzátok el bátran, jó kiindulási alap lesz a saját történetetekhez, át is alakíthatjátok, cserélgethetitek is kedvetekre benne a kártyalapokat!

Használd sokféleképpen!

A kártyával játszhattok teljesen spontán, vagyis ahogy húzzátok a lapokat, úgy csináljátok meg a feladatokat. Találhattok ki saját jógás meséket, amiket aztán eljógáztok, de a " Mesélő jógakártya sokoldalú felhasználása " című PDF jegyzetben, amit le tudsz tölteni, találsz még 5 variációt arra, hogyan játszhattok vele! Ezt a linket, a kártyához tartozó kis füzetben találod meg!

Hány éves kortól?

Mivel a kártyalapok annyira mesésen illusztráltak, hogy egy kisgyerek figyelmét is felkeltik, plusz tényleg sokrétűen lehet velük játszani, plusz abszolút vannak benne olyan pózok, amiket kicsik is meg tudnak csinálni, ezért 3 éves kortól, egészen 10-12 éves korig bátran ajánlom!


A gyerekjóga pozitív hatásai egy életre szólnak, fedezzétek fel mindet, kalandozzatok Jógaországban és  használjátok sok szeretettel ezeket a kártyákat,

Bánhidi Dóra, a Jógakaland alapítója.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!