Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Tenzin Wangyal Rinpócse - Az álom és alvás tibeti jógája

2.440 Ft
Gyártó:
Cikkszám: 100330
Törzsvásárlói pontérték: 0
Nem értékelt
A könyv részletes útmutatást ad az álomjóga gyakorlására, beleértve a nappal végzendő alapgyakorlatokat is.

Leírás és Paraméterek

Az álomjógát az alvás jógája követi, melyet a tiszta fény jógájának is nevezünk. Ez haladó gyakorlat, hasonló a legtitkosabb tibeti gyakorlatokhoz. A cél, hogy éberek maradjunk mély alvás közben, mikor a durva fogalmi és az érzékszervi tudatosságok működése szünetel. A gyakorlatok eredményeképpen nagyobb boldogságot és szabadságot tapasztalunk mind ébrenléti, mind álombeli állapotunkban. Az álom és alvás tibeti jógája hatékony módszerekkel szolgál ahhoz, hogy a megszabadulás ösvényén haladni tudjunk.
Tenzin Wangyal Rinpócse 1991 óta tartózkodik az Egyesült Államokban, széles körben tanít Európában és Amerikában. Indiában, Amritsarban született, miután szülei a kínai megszállás elől elmenekültek Tibetből. Tanításokat kapott buddhista és bön mesterektől egyaránt, és elérte a Geshe fokozatot, amely a legmagasabb tanulmányi fokozat a hagyományos tibeti kultúrában.
A szerzőnek a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent művei: Gyógyítás formával, energiával és fénnyel (2007), A szakrális test felébresztése (2011), A fényességes tudat felébresztése (2012)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!