Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Környezetbarát jógaeszközök

 

Harmóniában a környezettel

 

Ha körbenézel, észreveheted, hogy a körülötted lévő emberek mind más és más okból találtak rá a jóga útjára. A nyugati világban a legtöbben valamilyen egészségügyi probléma miatt választották ezt az utat. A gyakorlás különböző tapasztalatokat hoz mindenkinek, habár egy idő után minden gyakorló ráébred, hogy a jóga nem csupán testi egészségünk megőrzéséről szól. Minél többet gyakorlunk annál nagyobb tudatosságra teszünk szert és egyre érzékenyebbek leszünk, ha környezetünkben diszharmóniát észlelünk.

Minél tudatosabbá válunk, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy környezetünk védelme legalább olyan fontos, mint saját egészségünk védelme, mert csak így élhetünk harmóniában. Épp ezért a környezetvédelem idővel a jóga gyakorlók életének igen fontos aspektusává válik.

De hogyan lehet támogatni a jógával a környezetet? Első sorban úgy, ha olyan eszközöket használunk gyakorlásunkhoz, amelyek gyártása, használata vagy a keletkezett hulladék nem károsítja természetes környezetünket. 

Az alábbiakban olyan termékeket ajánlunk Neked, amelyek nem csak a Te gyakorlásod, de a környezetünk védelmét is támogatják.

 

 

 

Manduka eKO kollekció

A Manduka eKO jógamatracok 'nulla hulladék' gyártási technológiával készülnek, biológiailag lebomló, természetes kaucsuk gumiból. Nem tartalmaznak mérgező vegyi, festék és ragasztó anyagokat. Ráadásul a zárt cellás felületkialakításnak köszönhetően hosszabb ideig használhatóak maradnak. Nedves kézzel is kiemelkedő a tapadásuk! 

Nézd meg Manduka eKO jóga szőnyegeinket! >>

 

 

 

 

Manduka Jógatörölközők

A Manduka a törülközőit is környezetbarát technológiával és újrahasznosított anyagokból gyártja.

Fedezd fel őket! >>

 

 

 

 

Manduka Jógaeszközök

A Manduka jóga eszközök szintén újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek.

Nézd meg őket magadnak! >>

 

 

 

 

 

Manduka Local

A környezet védelme mellett, megbízható társ a mindennapokban.

Nézd meg a 100% vászonból készült táskákat!>>

Könnyedség - Fenntarthatóság - Boldogság

 

 

 

 

Equa kulacsok

Földet egyre jobban elárasztó szemét nagyon nagy hányada a PET palackból adódik, ezért olyan alternatívát alkottak meg, ami helyettesíti a PET palack használatát.

Az Equa kulacs használatával kiváltható az ásványvizes műanyag palackok vásárlása.

Fedezd fel az Equa kulacs kollekcióit!>>

 

 

 

Jade Yoga

A Jade Yoga megújuló erőforrásból, a gumi fa megcsapolásából nyeri az alapanyagot. Hogy visszajuttasson valamit cserébe a természetnek, minden egyes értékesített jógaszőnyeg után a gyártó cég ültet egy fát. Tökéletes a jóginak, aki aggódik a Földért!

Ismerd meg a Jade Yoga matracait!>>

 

 

 

 

 

 

Patentduo

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal kollekcióik tervezésekor különösen nagy gondot fordítanak az anyag kiválasztására, az ergonomikus tervezésre.

A minták speciális bőrbarát, vizesbázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért érzékeny bőrűek számára is bátran ajánlott a viselete.

Nézd meg a Patentduo kollekcióit!>>