Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

BLOG

A Sri Yantra misztikus ereje: a bőség és harmónia forrása
2024. 06. 06. 23:16:36
A Sri Yantra misztikus ereje: a bőség és harmónia forrása
A Sri Yantra ősi szimbóluma, mely több ezer éve szolgálja az emberek spirituális fejlődését, támogatja érzelmi és szellemi folyamataikat, segít a jólét, a szerencse, a gazdagság, és az egészség elérésében. Nem véletlen, hogy az "erődiagramok királyaként" is ismert e csodálatos mandala, melynek használata egyszerű, ám hatásai mélyrehatóak.
Brazil koncertélményt ajánlunk - Carioca Freitas
2024. 06. 06. 18:23:14
Brazil koncertélményt ajánlunk - Carioca Freitas
Carioca Freitas, nem csupán mesteri gitáros, hanem karizmatikus előadó is, aki különleges kapcsolatot teremt a közönséggel. A banda különböző stílusokat ötvöz, a tradicionális brazil zenétől kezdve a modern jazz és funk elemein át, egészen a szenvedélyes bossa nova és samba ritmusokig.
Fedezd fel a mantraéneklés 7+1 csodálatos előnyét! - Deva Premal Budapesten
2024. 06. 06. 17:48:04
Fedezd fel a mantraéneklés 7+1 csodálatos előnyét! - Deva Premal Budapesten
2024. szeptember 24-én ismét Budapestre látogat Deva Premal és Miten csapata, hogy elhozzák nekünk a mantraéneklés csodáját. De miért is jó mantrázni?
VÁLTOZÁSOK
2024. 05. 16. 00:00:00
VÁLTOZÁSOK
Valódi wellnessben lubickolva: A Tulsi transzformáló ereje
2024. 03. 27. 14:46:24
Valódi wellnessben lubickolva: A Tulsi transzformáló ereje

Indiában évszázadok óta mély tisztelet övezi a Tulsi növényt, más néven Szent Bazsalikomot, mint a vallási gyakorlatok elengedhetetlen részét és gyógyítás forrását. A "Semmihez sem hasonlítható" és a "Gyógynövények Királynője" néven is ismert növény minden része, a levelétől az olajáig és a magjáig, szerepet játszik az ájurvédikus orvoslásban. Természetes formában gazdagon tartalmaz A és C vitamint, kalciumot, cinket, vasat, klorofillt és olyan bioaktív vegyületeket, mint az eugenol, rozmaringsav, urszolsav, béta-kariofillén, linalool, 1,8-cineol és a karvakrol - emiatt a Tulsi az élet elixírjeként is ismert, hiszen elősegíti a hosszú életet.

Mire használd a füstölőket?
2024. 03. 21. 16:01:00
Mire használd a füstölőket?

Nem is létezett olyan ősi kultúra, amely szertartásaihoz ne használt volna füstölőt. Az isteni rituálék mellett igen gyorsan higiéniai és orvoslási célokra is bevetették az illatozó porokat, rudakat, pálcákat és gyertyákat. Szerencsére a füstölők hatásait ma is élvezhetjük, az illatok segítenek minket a szertartásaink alkalmával, a mindennapi életben, a problémáink megoldásában és az egészségünk védelmében is. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amit jó tudni a füstölőkről!

A Biocom termékeit is élvezheted nálunk
2023. 10. 16. 15:18:01
A Biocom termékeit is élvezheted nálunk

A Biocom4you egy dinamikusan fejlődő márka, mely számtalan kiváló minőségű termékkel lép piacra.

A fő profilja az étrend-kiegészítők és egészségvédő italok előállítása, melyek között probiotikus italok, rostokkal és aminosavakkal gazdagított termékek, illetve kollagént tartalmazó készítmények is megtalálhatók.

Emellett a cég foglalkozik bőrápolási termékek előállításával is, amelyekkel küldetésük szerint természetes megoldásokat kínálnak a leggyakoribb bőrproblémákra. A Biocom4you termékkínálata megtalálható a bőr- és hajápolásban éppúgy, mint az immunrendszer erősítésében.

Ajánljuk szeretettel ezeket a termékeket, mert hozzájárulnak az egészséges életmódhoz, beleértve a jóga gyakorlásának támogatását is. 

Fényérzékeny, azaz fotoszenzitív illóolajok
2023. 08. 01. 14:45:00
Fényérzékeny, azaz fotoszenzitív illóolajok

Melyek a fényérzékeny illóolajok, amelyekkel ne menj a napra?  FIGYELEM...FIGYELEM!!! Mi történhet akkor, ha az ajándékba kapott illóolajat valaki használati utasítás nélkül kezdi alkalmazni...?